Kalusteasennus Hotelli Levi Panorama

Hotelli Levi Panorama

Saimme noin 3 kk kestäneen hotelliprojektin Levillä osaltamme valmiiksi. Kohteemme oli eturinteen puolessa välissä sijaitseva uusi neljän tähden hotelli Panorama. Noin 160 huonetta sekä muutama tiski odotti asentajia. Pääosin kaikki kalusteet olivat osina, joten työsarkaa oli odotettavissa.

Saavuimme autolla 03.08.2009 Leville noin klo 18, jolloin lämpötila oli +28. Työt aloitimme heti seuraavana aamuna klo 7. Kalusteiden haalauksen, lisäasentajat sekä projektin nokan oli tilaaja järjestänyt Oulusta. Aloitimme tutustumisen Oulun ukkoihin ja heidän käyttämään eriskummalliseen kieleen heti, sillä olihan noin 3kk yhteiselo samassa mökissä ja työmaalla vasta alkamassa.

Nopeasti etelän mies oppi ymmärtämään Oulun ukkoja ja huomasi että on niitä huippumiehiä muuallakin. Työskentelimme pitkiä päiviä myös viikonloppuisin. Joka toinen viikonloppu lensimme ”lomalle” kotiin. Projektin loppua kohden illat pimenivät ja työpäivät pitenivät entisestään. Onneksi ensilumi saapui 29.09.2009 ja piristi väsyneitä miehiä. Ammattitaidolla ja hyvällä huumorilla höystetyllä yhteistyöllä saimme projektin hoidettua.

Lähtiessämme lokakuun lopulla laskettelemaan autolla kohti etelää oli Levillä täysi talvi -12 C ja rinteissä laskettelijat. Kiitokset Oulun miehille sekä tilaajallemme Samulille, oli hieno tutustua ja työskennellä kanssanne.

VM-Mestarit Oy
Jari, Janne, Sami & Matti

Samankaltaiset artikkelit