Kalusteasennus

Täydellisen lopputuloksen aikaan saamiseksi kalusteasennus kannattaa antaa ammattilaisen käsiin.

Kalusteasennukset - VM-Mestarit - Lahti

Kalusteasennukset tarkasti, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa

Kun kalusteasennus on toteutettu huolellisesti, lopputulos on visuaalisesti kaunis, joka kestää aikaa.

Toteutamme vaativatkin kalusteasennukset tarkasti, luotettavasti ja pysyen sovitussa aikataulussa yli 25 vuoden kokemuksella.

Kalusteasennus vaatii huolellista otetta ja jokaisen kohteen erityispiirteiden ymmärtämistä. Asiantuntevat asentajamme tarjoavat juuri sinun tilaasi parhaiten sopivat ratkaisut. Panostamme laadukkaaseen ja siistiin työnjälkeen, ja palvelemme joustavasti.

Monipuolisia kalusteasennuksia vastaten erilaisiin tarpeisiin

  1. Julkisten tilojen kalusteasennukset: Toteutamme ammattitaitoisesti kalusteasennukset julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, sairaaloihin ja muihin yhteisötiloihin.

  2. Myymäläkalusteasennukset: Luomme myymälöihin houkuttelevia ja toimivia tiloja asentamalla kalusteet huolellisesti ja ammattitaidolla.

  3. Laivateollisuuden kalusteasennukset: Tarjoamme erikoisosaamista laivateollisuuden kalusteasennuksissa, varmistaen kestävät ja merikelpoiset ratkaisut.

  4. Toimistokalusteet ja toimistotila-asennukset: Luomme tehokkaita ja viihtyisiä työympäristöjä asentamalla toimistokalusteet ja huolehtimalla tila-asennuksista.

  5. Asennuspalvelut äkilliseen tarpeeseen: Olemme valmiina reagoimaan äkillisiin tarpeisiin tarjoamalla nopeaa ja joustavaa kalusteasennuspalvelua.

  6. Corian®, Durat® ja Kerrock® asennukset: Erikoismateriaalien, kuten Corian®, Durat® ja Kerrock®, asennuksissa olemme asiantuntijoita, varmistaen näiden materiaalien oikeanlaisen ja kestävän asennuksen.

Käytämme työmaiden dokumentoinnissa Admicom Visionia

Admicom Vision on moderni dokumentointityökalu ammattilaisille.

Olemme olleet mukana kehitystyössä rakennustyömaille suunnatuissa dokumentointipohjissa jo vuodesta 2020.

admicom-logo

Pyydä tarjous asennuksesta

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.